کد خبر: 4285132
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷

فعالیت ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در قزوین 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) قزوین از فعالیت ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در این استان در خدمت‌رسانی به خانواده‌های ولی نعمت خبر داد.

مرکز نیکوکاری

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قزوین، ناصر ظاهری، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) قزوین ضمن تقدیر از تلاش‌های مراکز نیکوکاری در خدمت به خانواده‌های تحت پوشش این نهاد گفت: کمیته امداد حضرت امام(ره) به دستور مقام معظم رهبری و اجرای سیاست چابک‌‌سازی روند افزایش ساختار اداری خود را متوقف و به ایجاد مراکز نیکوکاری با هدف سپردن کار مردم به مردم روی آورد.

وی ادامه داد: بر همین اساس کمیته امداد استان قزوین با ایجاد مراکز نیکوکاری متشکل از خیرین، نیکوکاران و فعالان اجتماعی در محلات، مساجد، ادارات گام بلندی در استفاده از ظرفیت مردمی در کمک به نیازمندان برداشت و در حال حاضر ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در استان قزوین در حال خدمت‌رسانی به نیازمندان هستند.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین تصریح کرد: یکی از اهداف این مراکز نیکوکاری تسریع در خدمات‌رسانی و شناسایی دقیق نیازمندان است چون اعضای مراکز نیکوکاری از معتمدین محلی و خیرین هستند این کار با دقت بیشتری انجام می‌شود، به‌طوری‌ که با تلاش این خیرین درآمدهای مراکز نیکوکاری در سرفصل نقدی ۱۰۳ درصد و در سرفصل کالا ۱۶۰ درصد تحقق برنامه داشته است.

وی بیان کرد: رشد ۳۱ درصدی در سرفصل نقدی و ۸۲ درصدی در سرفصل کالادر سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل نشان از اقدامات ارزنده مراکز نیکوکاری در برطرف کردن نیازهای مراجعه‌کنندگان به مراکز نیکوکاری دارد.

ظاهری اظهار کرد: انجام هم‌افزایی برای تأمین نیازهای نیازمندان از دیگر فعالیت‌های مشترک بین کمیته امداد و مراکز نیکوکاری است، به‌گونه‌ای که در بخش هم‌افزایی برای تأمین مسکن، اشتغال، ایجاد فضای جانبی، تهیه لوازم ضروری و تأمین سایر نیازهای خانواده‌های ولی‌نعمت رشد ۲۷۳ درصدی داشتیم.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین گفت: تعاملات کمیته امداد به مراکز نیکوکاری محدود نمی‌شود، ایجاد فضای همکاری و تعامل با ۱۷ مؤسسه خیریه در استان از دیگر اقدامات کمیته امداد در استفاده از ظرفیت خیرین در رفع مشکلات مددجویان است.

انتهای پیام
captcha